fredag 23 december 2011

Dan före dopparedan!

Klev upp klockan åtta imorse. Åt frukost och sen fick Tiger sig en dusch... Lika sur som vanligt, blev han :-) Vi har lite av en brottningsmatch där inne i duschen, han ställer sig liksom i ett läge och sen står han så och vägrar rubba på sig. Vår dusch är ju ganska liten så det är svårt att komma åt överallt när han håller på så :-) Men till slut så! Sen var jag ju tvungen att torka honom med hårblåsen, INTE populärt det heller! Jag har ju naturligtvis på kall luft vilket gör att det tar en jä-la tid att få honom torr. Tur det var plusgrader, för sen fick han torka resten ute på promenad!

Åkte in till stan sen och handlade julklappar. Tog en fika med Jansson och Jennifer också, även Hanna, Jens och Eddie kom och gjorde oss sällskap.
Sedan kom Fredrik hem från Gävle, då fixade vi de sista julklapparna, åkte och handlade och sen hem.

Nu ska skinkan griljeras och sedan blir det uppesittarkväll med bingolotto.
Skinkmacka m julmust och sedan chips, dip och godis... Som det ska vara kvällen före julafton :-)

Imorgon åker vi till Söderhamn vid ett, till min Mormor. Sedan runt sex åker vi upp till Krille och Gittan och är en stund med Fredriks släkt. Och senare på kvällen så blir det mys med Fredrik, Lisse och Samuel och Lina, tror jag. Fullt upp, som det ska vara!

Hoppas ni alla får en riktigt God Jul!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar